Post by denerquecerkarl on Mar 13, 2022 8:50:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати све ▞▞▞
▞▞▞ Fancade 2022 version ▞▞▞
зашто не могу да учитам своју игру....увек је чувам...не сам изгубио напредак јер игра за учитавање неће радити....немој преузимати ово...
Фпс значајно опада на неким нивоима
Толико игара које можете изабрати, заиста је забавно, свиђа ми се!
Мини игра клавирских плочица је веома фрустрирајућа. Хит кутије су потпуно искључене и исцрпиле су забаву играјући ово. Остале игре су биле забавне, али ја избегавам ову игру сваки пут када стигнем у нови свет. 3/10.
Купио бих га у секунди за 10 долара и оценио 5*.. али претплатнички сервис?.. озбиљно
Забава за мало Ако би извршили било какву проверу пре него што су ове игре послате, ово би била невероватна апликација. Већина игара је покварена или изузетно мањкава. До те мере да се не могу играти.
Превише реклама, понекад сте усред фазе, ако изгубите, игра ставља оглас. Само ме пусти да завршим коло 🤣
Стара школа!
Јадно. Не могу да правим игре
Екстра!!!
Може ли неко да ми помогне шта се десило, звучни ефекат се утишао, бгм изгледа добро, јуче је све функционисало добро, али данас ФКС одједном није радио.. Заиста волим ову игру, па ако неко може да ми помогне да ово поправим, био бих веома захвалан
Само треба да се забавим првих 20 минута. Сада морам да чекам скоро 3 сата да се следећа фаза откључа осим ако не потрошим прави новац. Што нећу.
Играо у ХТЦ оне м8 са андроидом 5.0.1. Нажалост, мој уређај је почео да удара у року од неколико минута, зато сам га деинсталирао. Али то је добра игра.
игре су добре, али су заиста тешке. Молимо вас да направите више лаких игара.
Ова игра је једна од оних игара у којима правите сопствену игру помоћу алата који су лаки за коришћење и постављате је за остатак заједнице. Постоји једна велика мана, једина врста игре коју можете да направите су оне мобилне игре без напора за које је програмеру требало 2 сата да их направи!Ова игра има неки потенцијал, можда ћу је касније проверити и видети да ли се нешто промени!
Ово је веома добра игра пуна авантуре. Допало ми се!🤩
Одлицна је и свима је препоруцујем
Никада нисам био у аркади, али ова игра ми је рекла како је. Стварно је кул
Апсолутно невероватна платформа са лепом заједницом
То је сјајно... међутим, претплатнички сервис? Месечна или годишња накнада? Каква срамота и подметање. Барем наплатите једнократно и дозволите ми да га купим заувек. Срамота заиста. Новац је важнији од програмирања за срећу људи. Ако живите ван 1. света, ваша цена је за већину немогућа. У сваком случају... лепо програмирање.
Игра је добра и дизајн је тако леп, али постаје досадно у свету 3
Све у свему, то је забавна игра, али ствар је у томе што су огласи који се појављују заиста досадни.
Добро је, али постаје јако тешко у другим световима и знам да је то слагалица, али је заиста тешка
Коцка и графика су копирани за другу игру позива фез. Игра је у реду само. Уметност је само копирај и налепи за фес јер у овој игри није било креативног у графици.
забавно, али нивои камиона терају да звучници мог таблета вриште на мене, можеш ли то да поправиш, хвала користим самсунг галаки таб с
Fancade Arcade sdan
Напреднији нивои су бескрајни покушаји и грешке током којих сте бомбардовани огласима. Игра престаје да буде забавна и постаје непријатан посао.
Најбоље игра икада! Волим да правим игрице и да се играм са својим пријатељима.
My Talking Angela Kasual azdi
ова игра је стварно лоша, нема контролер на себи и мрзим је толико је мрзим да је преузмем и стварно је јако лоша, па поново пронађем ово. Не преузимам је. Креатор треба да поправи ово
Када само играм игру и насумично добијем оглас који нисам тражио, онда добијете рецензију са 1 звездицом
Углавном, изгледа као прилично добра игра са изазовним загонеткама/игра са маштовитом изведбом. Сматрао сам да је Флатланд контрола досадно фрустрирајућа, посебно са замкама. Стацктрис је такође фрустрирао игру својом физиком. Напуштање нивоа због проблема са игром је лош осећај, што умањује уживање. Оглашавање за приход је разумљиво, али коришћење паивалл-а за њихово привремено уклањање није било привлачно.
Fancade آرکیڈ lapl
Промените икону и биће у реду.
Игра је одлична, али за рекламе друже, саветујем ти да избришеш рекламе то је досадно