(Android) Off The Road - OTR Open World Driving a csalások pénzt gyarapítanak
Mar 13, 2022 8:32:26 GMT
Post by denerquecerkarl on Mar 13, 2022 8:32:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a csalások pénzt gyarapítanak ▞▞▞
▞▞▞ Off The Road - OTR Open World Driving 2022 version ▞▞▞
Imádom
Korábban ezt a játékot szilárd "5 csillaggal" értékeltem – most 3-ra csökkent. Pár éve játszottam ezzel, pokolian szórakoztató, jó a grafika/fizika, ha rászánod az időt, jobb járműveket kaphatsz. Most már csak a pénzről van szó. Lehet, hogy egy évig játszhatsz, és nem szerezhetsz elég pontot – elakadsz a pickupnál, hacsak nem pónizzad fel a tésztát. Milyen szomorú, hogy a játékosokat túszul kell ejteni!
Még soha nem játszottam ilyen játékkal. Imádom 😁 4 csillagot adok, mert nem szeretem a szinttel feljebb leállított rendszert, és nem sok erőforrás áll rendelkezésre helikopteren való szállításra. Annyira unalmas az erőforrásokat cipelni, hogy felépítsünk valamit egy dombon, amikor autóban/teherautóban van 😒 Miért nem adsz azonnali nyitott kártyákat szintlépésként? Jobb lesz, ha a bányákból, malmokból és öntödékből helikopteren tudjuk szállítani az erőforrásokat.
A játék nagyon szép. De kérjük, adjon hozzá néhány kerékpárt, állatot és madarat, hogy természetes legyen
Drop Number : Neon 2048 ধাঁধা ymmk
Ez a játék rock, és olyan fantasztikus, hogy már játszottam ezzel a 2018-as szenzációval, de unalmassá válik a barátok nélkül játszani, mert nincs többjátékos, és annyira unalmasak, kérlek add hozzá a többjátékost plzzzz
Off The Road - OTR Open World Driving Balapan niu
Naggon Jó
Ez egy jó játék, DE a fejlődés ebben a játékban fájdalmasan felesleges és lassú.
Szeretem ezt a játékot! De kérem, tegyék olcsóbbá a helikoptereket.
Szia, fejlesztő, szeretnék valamit mondani neked, hogy ez a játék jó teljesítményt nyújtson az Android Potato Editionban, hogy a potato kiadásban a játékosok olyan gördülékenyen játsszanak, ne késlekedjenek. Kérem a fejlesztőket, hogy jó teljesítményt nyújtsanak, köszönöm, ha csak jó teljesítményt nyújt, 5 csillagot adok. köszönöm😇
A játék szép, de a járműveket és a feladatokat nagyon nehéz megszerezni... Legalább járműveket
Ez egy nagyon jó játék előre is köszönném ha lenne benne multipler
Viccesnek tűnik, meg tudod fordítani az y tengelyt? A vezérlési lehetőségek nem jelennek meg.
Üdv fejlesztő. Nagyon szeretem ezt a játékot és nagyon epikus játékát, és miközben a többjátékos módban dolgozol, fontold meg a lejátszón való munkát, például hagyd el az autót többjátékos módban, adj hozzá kihívásokat, és lovagolj különböző járműveken többjátékos módban.
Frissítettem a telefonokat, de ez a játék semmit sem mentett meg a fejlődésemből, elvesztettem egy csomó járművet (a legendás stinger volt a fő) és körülbelül 29 sikert. Körülbelül 2 éve játszottam (egy év szünet után újra letöltöttem). A Google Play-fiókjaim az elért eredményeimet és hasonlókat mutatják, de a játék nem mentett el semmit egyik fiókban sem ;-; jó játék, de kérlek javítsd ki.
Imádom a játékmenetet és a grafikát, ami rendkívül lebilincselő, akár csak barangolok az érmék gyűjtése vagy a küldetések teljesítése között. Nagyon szeretem ezt a játékot, csak a hómezőkön és a parton az utolsó kártyacsomagokat nagyon nehéz megtalálni, és elkezdek azon tűnődni, vajon ott vannak-e vagy valami hiba. és azt is gondolom, hogy a billenős teherautóknak és a félig teherautóknak 50 fát és kőből kell szállítaniuk
A játék tetszik, de az autók feloldása sokáig tart, szerintem szívás
a játékkal kapcsolatos tapasztalataim nem voltak olyan jók, de nem is rosszak, mert a játékban lévő aranybányák nélkül 1 csillagra értékeltem volna ezt a játékot, de az egyetlen ok, amiért ezt tettem volna, az az állandó nyomás, hogy VIP tag legyek, hogy minden cuccot ingyen kaphassak, kivéve a teherautókat, de nagyon szeretném, ha az emberek, akik ezt a játékot csinálták, hozzáadnák azt a képességet, hogy hirdetéseket nézhessenek, és megkerüljék az 1000 érmét, de ez csak az én véleményem
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🚘
Amikor 1 év után telepítettem, elvesztettem a tevékenységeimet, megnyitok sok wehikált és térképet, és most ezek ismét zárolva vannak. Most nem játszom ezt, mert nem akarom újra ugyanazokat a dolgokat. Ha visszaállítod az adataimat, újra lejátszom. A játék egyébként a legjobb.
Eleve játszhatatlan. Lehet, hogy szórakoztató ötlet volt, de mivel a hajó, amelyet elsüllyed, azonnal elsüllyed, és azonnal megakadályozza a fejlődést, ezt egyetlen csillaggal kell adnom (csak azért, mert nem tudok negatív értékelést adni). Ez egy kéretlen alkalmazás, hagyja ki, és haladjon tovább.
Szinte minden szinten játszottam, de az a rossz a játékban, hogy minden új vidéken új choppert kell vásárolnom, ez bosszantó és érmefogyasztás is, jó lenne, ha a fejlesztő hozzáadna néhány pályát vagy több tájat. , Már majdnem mindennel befejeztem, kérlek adj hozzá új szinteket, hogy a hozzám hasonló játékosok többet játszhassanak..
Nagyon szeretnék 5 csillagot adni ennek a játéknak! De annyi időt töltesz azzal, hogy pénzt keresel helikopterek, csónakok és repülők vásárlására, hogy ne tudjad használni ezeket a járműveket térképről térképre, ez nem fair a játékossal szemben. Nemcsak az, hogy a nyitó szigeten vásároljon egy helikoptert 40 000-ért, hogy csak a következő 100 000-es emeléskor legyen ugyanaz a helikopter, ez hamis a fejlesztők részéről, szó szerint készpénzfelvétel.
Túl sok hirdetés néhány percenként és bosszantó felugró ablakok. Ráadásul mindez egy kicsit unalmassá válik, miután 30 percet játszol vele. Eltávolítva.
Személy szerint ez a játék kezdett unalmassá válni, egyszer megvolt a játék, majd eltávolítottam, újratelepítettem n még mindig ugyanaz, csak a faépítő személyzet szállítása n valami bajnokság, például ellenőrzőpont versenyek😒
Nekem nagyon tetszik el lehet vele lenni ès aki szereti az offroadot annak ajánlom csak az a baj, hogy nincs több vontatókötèl
Nagyon szórakoztató játék több tonna órát tölt azzal, hogy 100%-ban elkészül. P.s. fejlesztők, kérjük, adják hozzá azt a lehetőséget, hogy csak a térképmenüből gyűjtsenek érméket, ahelyett, hogy minden helyre vezetnének.
A mikrotranzakciókat próbálják lenyomni a torkodon. Szórakoztató volt 20 másodpercig, amíg az üzletek felugró ablakai nem próbáltak pénzt keresni, felugró ablakok, amelyekkel le kell állnia a bezáráshoz, időzítők a csomagok kinyitásához, és a járművek őrülten drágák. Visszataszító játék
A játék unalmas, és szinte mindent meg kell vásárolni a jó élményhez. A kezelőszervek furcsák, és túl sokáig tart megszokni
Pls legközelebb frissítsd a multiplayert, ki tudok szállni az autóból 🥺🥺🥺
nagyon szórakoztató volt most a játék nem fogja megmutatni a játékot, csak hallani lehet
Először is. Mint lelkes OpenWorlder, ez a játék ott van az 5 legjobb androidos platformjátékom és a 25 legjobb konzoljátékom között. Engedjék meg, hogy ezt egy kicsit kibővítsem... a PS3, PS4 és most a PS5 fejlett feldolgozási teljesítménye között ezt a játékot nem kell összehasonlítani. Méretéhez és feldolgozásához képest a jármű és a fényfizika sima. Ami a hirdetéseket illeti, tudod, hogy offline is? Egy hétig játszottam egyfolytában, és nem egy hirdetést. Ha frissíteni szeretné a jutalmakat, jelentkezzen be gyorsan, jelentkezzen ki.
Off The Road - OTR Open World Driving Racerspil yszd
Nagyon jó Játék! Valósághű játéka van, de a térképek túl drágák, és én is várom a mesteri képességet a hordozáshoz (feloldottam a legendás karmát, ezért ne ítélj el) A heli,hajók túl drágák, így csökkentheted a térképek, csónakok díját és heli? Btw jó játék és a 8 bites akrád játék epikus! 5 csillagot adok, ha csak a térképek,hajók,heli árát csökkenti, így örülünk, ha csökkenti!
Nagyon addiktív, csak azt kívánom, ha egy barátoddal játszol, ha járművet cserélhetsz a küldetések teljesítése érdekében, és a grafika is nagyszerű
Csodálatos részletek, de olyan nehéz járműveket szerezni
A játék nagyszerű, de 2 dolognak meg kell történnie, csökkentened kell a jármű árát, mert örökké tart, hogy elegendő érmét takaríts meg a vásárláshoz, és meg kell teremtened, hogy járműve veled utazzon térképről térképre.
2 csillag a játékmenethez, fantasztikus grafika
További fejlesztések szükségesek a kormányzás és a kameranézet nem jó, de csak az idő telik el Ne pazarolja az adatokat
ez egy jó játék, hogy elteljen egy kis idő, de túl sok időt vesz igénybe több jármű beszerzése. nagyon nem bírom kifizetni a játékok előrehaladását.
Annyira unalmasnak tűnik, hogy csak 1 autód van, és csúszik, hogy az emberek hogyan kaptak teherautót Nem találtam teherautót, csak a grafikáért adok 3 csillagot.
Fantasztikus játék!!
Off The Road - OTR Open World Driving Preteky tpzf
Kedves fejlesztő, szeretnéd megkönnyíteni a csomagban feloldott autók és teherautók elérhetőségét, mert még soha nem kaptam ilyet, és egy hónapja játszom
Ez a játék túl sokáig tart a többszereplős játékokhoz való csatlakozás keresése érdekében, kérjük, tegye gyorsabbá
A játék jó, de vannak hibák és minden autó fizetett!
Csodálatos részletek és jó grafika és nem szeretek autót vásárolni, amit elvesztettem 1 millió Couse of the car kártyák Imádom a játékot 💕☺️
Kiváló minőségű grafika, amely a játék rabjává tesz. Sok autót kell vezetni, és több hely, ahol minőségi kalandokat élhet át. Köszönet a fejlesztőnek. Csak így tovább.. 🤗 🤗
5 lenne, de a legújabb frissítés szar... Sokat játszom offline, és most elvesztettem a képességemet, hogy félóránként 4k-t szerezzek, helyette online kell csatlakoznom, és 20 órát várnom kell egy szomorú 2k-ra... elég bosszantó 20 páratlan küldetést újrajátszani. közepes jutalmakkal a legjobb esetben most még rosszabb. Meg akarod kapni azt a 150 ezret egy járműért? Vásároljon aranyat. Meg akarja szerezni azt a 100 ezret az új szintért? Vásároljon aranyat. Ez nem is egy többjátékos játék, tehát nem p2w csak tiszta kapzsiság
Be voltam jelenkezve és most nemtom mit csináljak mert ujra letöltöttem és nincs meg az acountom
A játék nagyon vicces és a gamepay szuper. De nem értettem tovább játszani. újra és újra ugyanazt a feladatot viselte. Nincs segítség vagy útmutató a játék folytatásához. Bocs, srácok. Eltávolítás. Szükséges irányítani a játékost.
Tetszik ez a játék, de nem érkeznek új frissítések, ezért érzem, hogy unalmasnak érzem minden alkalommal ugyanazt a játékot játszani. Tehát havonta frissítsd a játékot, vagy gyengélkedj.